• slide elektrisch 1
  • slide elektrisch 4
  • slide seizoen 1
  • slide trappen 1
  • slide tuingereedschap 3
producten / diensten

Doe het zelf

 

IJZERWAREN

U kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment ijzerwaren. Naast grootverpakkingen kunt u ook een groot aantal artikelen per stuk kopen.

 

ijzerwaren1ijzerwaren2ijzerwaren3ijzerwaren4

 

SANITAIR

Knelkoppelingen, pvc materiaal en losse onderdelen. Voor alles op het gebied van aansluiten en vervangen kunt u bij ons terecht.

 

 

GEREEDSCHAP

Wij hebben een uitgebreid assortiment voor de professional en de veeleisende doe het zelver. Gereedschappen voor elk budget zonder concessies te doen aan de kwaliteit!

 

Meer informatie over elektrisch gereedschap >>

Meer informatie over tuingereedschap >>

 

 

Handgereedschap

Ons credo is “traditioneel sterk en verrassend innovatief”. Dit houdt in dat u bij ons een uitgebreid pakket A-merken op de plank vindt. Bahco, Stanley, PB, 7-Industries zijn slechts een kleine opsomming van onze merken.

 

handgereedschap1handgereedschap2handgereedschap3handgereedschap4

 

Elektra en verlichting

Ons assortiment elektra gaat verder dan alleen maar een uitgebreide keuze aan lampen. Zo kunt u ook voor haspels, HIRSCHMANN antennesystemen, (draadloos) schakelmateriaal en een grote variatie van aansluit- en bevestigingsmaterialen bij ons terecht!

 

 

LADDERS EN TRAPPEN

Wanneer u zich op kwetsbare hoogtes gaat begeven is een goede ladder vanzelfsprekend. Wij verkopen alle soorten en maten van het merk ALTREX. Ook de keukenopstapjes en –trappen bieden uitkomst in het dagelijkse huishoudelijke gebruik. Meer informatie >>

 

 

VERFWAREN

U kunt bij ons terecht voor het kleinste penseeltje tot de grootste behangtafel. Verf verkopen wij van Histor, Cetabever, Rambo en Tenco. Meer informatie >>

 

 

SEIZOENS- / FEESTDAGEN ARTIKELEN

BBQ-en kan het hele jaar door, of het nu zomer, herfst, winter of lente is. Maar strooizout, sneeuwscheppen en sleeën zijn enkele voorbeelden van artikelen die slechts alleen in de winter gebruikt kunnen worden. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

 

Feestdagen zijn gelegenheden waar het één en ander bij komt kijken. Om de belevenis van zo'n dag te vergroten bent u bij ons aan het juiste adres. Zo verkopen wij kerstverlichting, vlaggen en hebben wij de middelen om leuke surprises met Sinterklaas te maken.

Openingstijden Winkel:

Maandag
gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag
van 9:00 tot 18:00
Zaterdag
van 9:00 tot 17:00
Zondag
altijd geslotenContactgegevens:

J.W. van Loenen IJzerhandel B.V.
Jan van der Heijdenstraat 55-57
1223 BG  HILVERSUM

Telefoon: (035) 685 86 70
E-mail: winkel@vanloenenbv.nl

logo_bosch

 

logo_skil

 

logo_dremel

 

altrex_logo

logo_bison

 

logo_alabastine

 

logo_histor

logo_bahco

 

logo_stanley

 

logo_pb

 

logo_victorinox

logo_brabantia

 

logo_rosti

 

logo_leifheit

 

logo_tefal

logo_axa

 

logo_nemef

 

logo_lips

logo_firstalert

 

logo_rokonet

 

logo_networx

 

logo_zandstra

 

logo_talentools